628-Gordijnen_header.webp

Gordijnen atelier

Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van het interieur en gaan vaak jarenlang mee. Het is daarom belangrijk om gordijnen te hebben die perfect passen in jouw woning en daar helpen we je graag bij. Ons eigen atelier confectioneert gordijnen in alle soorten en maten. De gordijnen kunnen worden gemaakt met verschillende plooien, enkel, vlinder, drie of platte plooi met daarbij verschillende keuzes aan bandhoogte. Wij adviseren je graag in stof, uiterlijk en situaties. Wilt u zien hoe de gordijnen gemaakt worden, kom dan een kijkje nemen in onze winkel. Hier zijn de collega’s van het atelier van dinsdag tot en met vrijdag aan het werk.  

Traditioneel vakmanschap

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons bedrijf heeft gespecialiseerde confectie-medewerkers in dienst die je voorzien van vakkundig advies. Met onze zeer gemotiveerde en ervaren medewerkers en een uitgebreid machinepark, zorgen wij ervoor dat ons hoge kwaliteitsniveau gehandhaafd wordt. Onze klantenkring bestaat uit binnenhuis- architecten, project- en woninginrichters en particuliere klanten.

Wij garanderen daardoor een goede en persoonlijke service. We zijn in nauw contact met de klant en denken graag mee over uw gordijnen. Ons team heeft tientallen jaren ervaring en daarom staan wij garant voor een goede en mooie kwaliteit.

Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Inmeetservice van Colors@Home Van OolOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren alt..
  • Monteren & leggen.
  • Design advies bij Colors@Home Van OolVoelt je huis niet ‘af’? En heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer, gordijnen, verfkleuren en/..
  • Gordijnen atelierGordijnen zijn een belangrijk onderdeel van het interieur en gaan vaak jarenlang mee.
  • Op zoek naar een sfeervolle woonwinkel in de buurt van Maasbracht? In onze inspiratievolle winkel vind je alles op het gebied van wonen.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!