2071-Color-1200x628-1.jpg

Met Stylepads een Unieke, eigen creatie

Met onze wanddecoratie maak je in een handomdraai een unieke en stijlvolle creatie voor aan je muur. Combineer meerdere Stylepads samen tot een complete wand aan je muur. Maak de wand speels en functioneel door verschillende formaten Stylepads te gebruiken. Stylepads zijn verkrijgbaar in drie formaten en vier varianten. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en trendy materialen, zelfs beton en mos. De wanddecoratie wordt handgemaakt in Nederland en is geschikt voor elk interieur. Met onze zes kleurwerelden zit er altijd een wanddecoratie bij die geschikt is voor jouw woning.  In onze winkel in Echt vind je sets met wandpanelen voor iedere ruimte in huis. Ga voor zachte kleuren in de woon- en slaapkamer en kies voor design wanddecoratie in de keuken. Geef de wand in jouw interieur een sfeervolle boost mét persoonlijke touch. 
Overgordijnen detail
Overgordijnen
Overgordijnen detail
Overgordijnen
Alle wanddecoratie
  • Met Stylepads een Unieke, eigen creatieMet onze wanddecoratie maak je in een handomdraai een unieke en stijlvolle creatie voor aan je muur.
  • Woodupp zijn Akoestische panelen en verbeteren de geluidsomgevingEr is niets erger dan een gesprek proberen te voeren in een ruimte met een slechte akoestiek.
triangle