2210-wood-slider2.jpg

Woodupp zijn Akoestische panelen en verbeteren de geluidsomgeving

Er is niets erger dan een gesprek proberen te voeren in een ruimte met een slechte akoestiek. Je hebt het misschien zelf weleens meegemaakt in restaurants, in instellingen en op scholen. Goede geluidscondities zijn heel erg belangrijk – vooral thuis. Je kunt het geluid op verschillende manieren dempen met tapijten of decoraties in de kamer om grote lege ruimtes te bedekken – maar er gaat niets boven de akoestische effecten van het Akupanel van klasse A (als je minerale wol achter de panelen installeert). Onze akoestische panelen worden vaak gebruikt in huis waar het niet alleen de galm elimineert, maar ook een mooie Scandinavische uitstraling geeft aan de ruimte. Het is functioneel en tegelijkertijd ook decoratief. Je kunt de Akupanel op verschillende manieren gebruiken. Je kunt het installeren en gebruiken als geluiddempend plafond of – zoals de meeste klanten van ons doen – ze bevestigen het aan de muur. 
Woodupp detail
Woodupp
Woodupp detail
Woodupp
Alle wanddecoratie
  • Met Stylepads een Unieke, eigen creatieMet onze wanddecoratie maak je in een handomdraai een unieke en stijlvolle creatie voor aan je muur.
  • Woodupp zijn Akoestische panelen en verbeteren de geluidsomgevingEr is niets erger dan een gesprek proberen te voeren in een ruimte met een slechte akoestiek.
triangle