2269-Wicanders.webp

Kurkvloeren voor esthetisch plezier en comfort

Kurkvloeren worden geprezen als een esthetisch verantwoorde aanvulling op het interieur, wat impliceert dat ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook aantrekkelijk voor iedereen die waarde hecht aan stijl in zijn of haar leefruimte. Naast het onderhoudsgemak zijn ze ook zeer geschikt zijn voor vloerverwarming.

Kurk, bekeken vanuit milieuvriendelijk, sociaal en economisch perspectief, ontpopt zich als een ware duizendpoot onder de materialen. Dit 100% natuurlijke, herbruikbare en recyclebare wonder komt voort uit de schors van de kurkeik. Lichtgewicht, ondoordringbaar voor vloeistoffen en gassen, elastisch, samendrukbaar, brandvertragend en ongelofelijk slijtvast – slechts een handvol eigenschappen van dit natuurlijke juweel. Kurk vormt een unieke grondstof, schijnbaar bescheiden maar barstensvol potentieel, dankzij zijn buitengewone samenstelling. De unieke eigenschappen van kurkvloeren Kurkvloeren, ontwikkeld met aandacht voor zowel duurzaamheid als comfort, bieden talloze voordelen voor jouw omgeving. Gemaakt met een negatieve CO2-balans en volledig natuurlijk en recyclebaar, bieden kurkvloeren niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een esthetisch verantwoorde aanvulling op je interieur. Ervaar tot 17% energiebesparing, geniet van een gezonder binnenklimaat, verminder loopgeluiden met wel 53%, en profiteer van natuurlijke thermische isolatie voor ongekend comfort. Kurkvloeren zijn niet alleen impactbestendig en geschikt voor vloerverwarming, maar ze zijn ook makkelijk te onderhouden. Met een klasse 33 en waterdichtheid voldoen kurkvloeren aan de hoogste normen, waardoor ze de slimme keuze zijn voor elke ruimte die een perfecte balans zoekt tussen stijl, duurzaamheid en functionaliteit.

Hyrdro Natural

Ontdek Hydro Natural, de waterbestendige zwevende vloer met een sterke, PVC-vrije kurken kern. Perfect voor renovaties, geschikt voor elke ruimte, zelfs badkamers en keukens. Eenvoudig te installeren met het handige 2G-kliksysteem. Klasse 33 prestaties voor thuis en zakelijk gebruik. Kies uit diverse realistische hout- en steendessins, ook in grotere vloerdelen voor een modern design. Hydro Natural: krachtige combinatie van functionaliteit en design, klaar voor het echte leven.
Kurkvloer
Kurkvloer

Wood Natural

Ondervind de charme van Wood Natural: een zwevende PVC-vrije vloer die de natuurlijke eigenschappen van kurk combineert met geavanceerd design. Kies uit realistische houtdessins met voelbaar reliëf voor een authentieke uitstraling. Deze duurzame vloer schittert in veeleisende woonruimtes en drukke commerciële zones, zonder dat er bomen voor worden gekapt.
Onder de oppervlakte onthult Wood Natural een geavanceerde structuur met een HDF-kern en twee kurklagen, waardoor extra thermische en akoestische isolatie ontstaat. Een stijlvolle en praktische keuze die prestaties, comfort en design moeiteloos combineert. Ontdek de veelzijdigheid van Wood Natural voor een vloerervaring die zowel elegant als functioneel is.
Kurkvloer
Kurkvloer

Wood Natural XL

Wood Natural XL, een eigentijdse zwevende vloer zonder PVC, perfect voor een modern interieur met langere vloerdelen. Dankzij geavanceerde technologie en reliëf krijg je houtdesigns met opmerkelijke precisie, zonder bomen te hoeven kappen.
Wood Natural, met een HDF-kern en twee kurklagen, biedt comfort en top prestaties. Geschikt voor drukbezochte woonruimtes en commerciële plekken. Een sterke keuze die design en prestaties combineert voor de veeleisende consument.
Kurkvloer
Kurkvloer

Wood Inspire Natural

Wood Inspire Natural, een PVC-vrije zwevende vloer met gevarieerde houtdesigns en geavanceerde reliëftechnologie voor een realistische uitstraling. Door de duurzame basislaag, zoals kurk, worden houtnerven en knopen nagebootst zonder bomen te kappen. Met twee kurklagen is het niet alleen duurzaam en visueel aantrekkelijk, maar ook comfortabel, zelfs op blote voeten. Deze waterbestendige vloer is eenvoudig te leggen met het universele 2G-kliksysteem. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en comfort met Wood Inspire Natural.
Kurkvloer
Kurkvloer
Alle vloeren
  • Tapijt zacht en tedere vloerbedekkingTapijt is heerlijk zacht aan de voeten en geeft een warme, zachte uitstraling aan je interieur.
  • Laminaat nodig in Echt?Onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en krasvast.
  • Praktisch gemak met een vinylvloerVinyl is slijtvast, duurzaam en hygiënisch.
  • PVC-vloeren nodig in Echt?PVC is het nieuwe laminaat! PVC vloeren zijn helemaal in en dat is ook wel logisch.
  • Duurzame eigenschappen van marmoleumMarmoleum is een uniek product dat niet te vergelijken is met andere type vloeren.
  • Minder galm in huis met een vloerkleedWil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • Kurkvloeren voor esthetisch plezier en comfortKurkvloeren worden geprezen als een esthetisch verantwoorde aanvulling op het interieur, wat impliceert dat ze ..

triangle