597-vloeren_header.webp

De Mooiste Vloeren In Echt En Susteren

Ben je op zoek naar sfeervolle vloeren in Echt of Susteren? Bezoek dan onze vloerenwinkel en laat je inspireren door de mogelijkheden. Een vloer koop je voor een langere tijd. Daarom is het wel zo fijn als die vloer de aankomende jaren mee gaat. Daarom kun je bij Colors@Home Van Ool in Echt alleen vloeren vinden van de allerbeste merken. We hebben jaren ervaring te bieden en weten dus de ideale vloeroplossing voor jouw woning te vinden. Of het nu om harde of zachte vloeren gaat. En het meten en leggen? Tegen een kleine vergoeding verzorgen we dat voor je!

Duurzame vloeren in diverse uitvoeringen

Jouw interieur is niet compleet zonder de volgende basis componenten: stevige wanden, een solide plafond en duurzame vloeren. Een goede vloer is onmisbaar en moet daarom van het juiste materiaal en de beste kwaliteit zijn, zodat je er héél lang van kunt genieten. Wij bieden een grote collectie vloeren en vloerbedekking op maat aan, van tapijt tot pvc-vloeren, zodat de klant keuze heeft uit een ruim assortiment!

Laminaat detail Laminaat

Door dit royale aanbod aan uitvoeringen en materialen, vind je ongetwijfeld de perfecte vloer voor jouw huis. Van onze vloeren kun je gegarandeerd jarenlang zorgeloos gebruik maken, zonder vroegtijdige slijtage of scheurtjes. Sta met beide benen op de grond, als je op zoek bent naar een interieurspecialist in Echt of Susteren. Kies voor een vloer van Colors@Home voor een solide, kwalitatieve en bovenal prachtige toevoeging aan jouw interieur.

Vloeren op maat

Een geschikte vloer kopen kan voor de gemiddelde consument enigszins ingewikkeld zijn. Colors@Home biedt daarom deskundig advies over de juiste afmetingen, hoeveelheid en het beste materiaal voor jouw huis. De verschillende vloersoorten die wij aanbieden zijn allemaal bijzonder eigentijds en geven aan elk huis een speciale uitstraling. Jouw vloer oogt meteen zeer smaakvol met een prachtig tapijt in een frisse kleur. Of dacht je eerder aan een trendy karpet met een nette randafwerking? Colors@Home heeft onderhoudsvriendelijke vloeren van:

Een vinyl, laminaat en pvc-vloer zijn erg hygiënisch en uitstekend geschikt voor mensen die slijtage aan hun vloeren zoveel mogelijk willen reduceren. Deze vloersoorten zijn bovendien leverbaar met diverse designs, zoals een hout- of tegelmotief. Hiermee krijgt u de look van een heuse tegel- of houten vloer zonder het moeizame onderhoud! Onze marmoleum vloer, vervaardigd uit natuurlijke bestanddelen, is perfect voor zij die milieubewust zijn en toch een adembenemend interieur willen met een stevige vloer in een frisse kleur. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze vloeren? Neem een kijkje in onze vloerenwinkel in Echt.

Onze merken

Colors Vloeren
Coretec
Forbo
JAB
Moduleo
Tarkett
Wicanders
 

Onze merken

Colors Vloeren
Coretec
Forbo
JAB
Moduleo
Tarkett
Wicanders

triangle