2240-duurzaam_isoleren_header.webp

Woonwinkel Maasbracht

Ben je op zoek naar een woonwinkel in de buurt van Maasbracht? In onze inspiratievolle winkel vind je alles op het gebied van woninginrichting en buitenzonwering. Geef je interieur een unieke uitstraling met een duurzame vloer, subtiele raamdecoratie of kleurrijk behang. Maar je bent ook voor zonwering, van screens tot rolluiken, aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide assortiment hebben we voor iedere woning een sfeervolle oplossing. Creëer een gezellige woning waar je een fijn thuisgevoel ervaart. Heb je behoefte aan advies? Neem dan een bezoekje aan onze winkel en laat je inspireren door alle mogelijkheden.

Onze experts staan te springen om het beste uit jouw woninginrichting te halen. Wij bieden je graag ondersteuning bij het kiezen van de juiste stoffen, materialen en kleuren. Om onze service compleet te maken, helpen we jou graag om je interieurproduct thuis te monteren en/of te leggen. Wil jij het maximale uit je interieur halen? Neem een bezoekje aan onze woonwinkel in Echt, slechts 10 minuten rijden vanaf Maasbracht.

Van gordijnen tot vloeren

Met een breed en gevarieerd productassortiment brengen we jouw interieur tot leven. Wij hebben ons aanbod met veel aandacht en zorg samengesteld. Ons complete assortiment bestaat uit raamdecoratie, gordijnen, vloeren, verf, behang, horren, kasten en buitenzonwering. Wij volgen de allernieuwste trends op de voet. Een aankoop bij Colors@Home Van Ool doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je jarenlang onbezorgd geniet van je aankoop. Of het nu gaat om chic behang, een duurzame pvc-vloer of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam wooninterieur. 

  • Raamdecoratie: raamdecoratie is onmisbaar in ieder interieur. Van een stoere look tot een moderne uitstraling, de keuze is eindeloos.
  • Vloeren: een duurzame vloer is de basis van je wooninterieur. Ga je voor een tijdloze laminaatvloer of onderhoudsvriendelijke pvc-vloer?
  • Gordijnen: gordijnen zorgen voor een knusse sfeer en een prettige isolatie. Combineer vitrages met overgordijnen en speel met lichtinval. 
  • Zonwering: in ons assortiment vind je zonwering in verschillende uitvoeringen en kleuren, van rolluiken tot screens.
  • Horren: met een hor voor jouw raam of deur heb je geen last meer van vervelende insecten.
  • Kasten: een prachtige maatwerk kast geeft jouw ruimte een strakke en luxueuze uitstraling.

Wil je graag sfeervolle woninginrichting bekijken en inspiratie opdoen voor jouw woning in Maasbracht? Bezoek onze winkel in Echt en onze specialisten helpen je graag verder. Wat je stijl ook is, van modern tot landelijk, je vindt het allemaal in onze woonwinkel.